Tuesday, 3 May 2011

First post..

Hihi..Akhirnya tercipta juga blog ini. (^_~)
Bila baca blog orang rasa macam best pulak..
Dah lama jadik silent reader..tu pasal rasa nak jugak ada blog sendiri. Bosan-bosan boleh shout out kat sini dak?

Hurmm..memandangkan ini adalah yang pertama..sooooo, cukup la kut. Kalau ada masa nanti boleh sembang lagi..
(blog ni pun xtau ada orang baca ker tak..hihihi)

3 comments:

  1. well done..okla ni pelan2..mesti ada org baca

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete